Spoturi mobile

Spoturi mobile

Daca v-ati saturat de lumina pe care o da lustra si doriti ca aceasta sa fie orientata in functie de locul in care lucrati in camera, sau daca v-ati saturat de vechea lustra,  puteti apela la spoturi mobile, care sunt la moda, dar sunt si recomandate de designeri pentru anul 2007.

Prin urmare sunt la moda, dar mai au un avantaj si acela ca sunt reglabile si lumina poate fi directionata exact pe masa unde lucrati sau pe biroul la care scrie copilul dumneavoastra.

Pentru a inlocui lustra cu aceste spoturi mobile, trebuie in primul rand, sa gasiti uneltele necesare pentru a va apuca de treaba si acestea sunt: cleste cu maner izolat, creion-surubelnita pentru verificarea tensiunii - acesta are un maner transparent si detine in capat un mic bec, cleste pentru dezizolat fire, dar puteti apela si la cutit, bormasina, holzsuruburi si dibluri.

Apoi opriti curentul si demontati vechea lustra. Dupa ce a-ti dat-o jos, veti observa ca din perete ies doua fire: cel de culoare rosie este faza, iar cel de culoare albastra sau verde este nul si verificati-le sa nu fie deteriorate sau arse.

Pentru a prinde cele doua fire la mufa aplicei cu spoturi, trebuie sa dezizolati capetele celor doua fire si pentru acest lucru veti apela la clestele pentru dezizolat fire, sau daca nu aveti, la cutit.

Inainte de prinderea firelor in noua mufa a aplicei, trebuie sa chituiti locul unde a fost vechea lustra, apoi dupa ce acesta se usuca, sa slefuiti cu hartie abraziva fina si daca puteti, sa revopsiti tot tavanul.

Apoi centrati aplica in asa fel incat firele sa se potriveasca sub masca protectoare. Dupa ce ati centrat, veti stabili si gaurile pe care le veti face cu bormasina, iar in gauri veti introduce dibluri din plastic. Dupa ce introduceti cele doua fire dezizolate in mufa, trebuie sa strangeti suruburile mufei si apoi sa o ascundeti in masca protectoare. Fixati aplica pe perete si puneti holsuruburile.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Chicco
  Chicco

  Chicco este o marca de jucarii adresata copiilor de diferite varste: dedicate bebelusurilor care "sunt pe

 • Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii
  Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii Se stie faptul ca vitamina C o substanta impotriva imbatranirii este considerata regina vitaminelor pentru piele,
 • Maini frumoase
  Maini frumoase

  Pentru a avea o piele catifelata si unghii tari trebuie sa acordati mai multa atentie ingrijirii

 • Sucuri din fructe si legume
  Sucuri din fructe si legume

  Sucurile din fructe si legume sunt bogate in vitamine, minerale, enzime intarind sistemul imunitar, dand vitalitate

 • Transpiratie excesiva
  Transpiratie excesiva Prin transpiratie organismul elimina o serie de toxine si isi regleaza temperatura, mentandu-o constanta pentru buna
 • Tae-bo pentru fesieri
  Tae-bo pentru fesieri

  Tae-bo a devenit unul dintre sporturile cele mai practicate in toata lumea, datorita efectului lui asupraLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete