• Acvarii cu pesti

  Acvarii cu pesti

  Mai nou, in tendintele de anul acesta privind decoratiunile interioare, sunt incluse si acvarii cu pesti, mai mici sau mai mari, dupa preferintele fiecaruia. In vilele romanilor milionari si miliardari, si-au facut loc, acvarii pline cu pesti colorati, de diferite forme si din specii foarte diverse si rare.

  Acvariile sunt amplasate in perete, pe hol, sau in camera de oaspeti, sau chiar in camera copiilor, pe birou sau tot in perete. Daca nu aveti posibilitatea sa

 • Decorarea casei

  Decorarea casei

  Anotimpul calduros a venit si este timpul pentru curatarea si decorarea casei incepand de la schimbarea usilor si a geamurilor, pana la schimbarea design-ului oglinzii.

  Mulajele din ipsos, soclurile si lambriurile schimba look-ul casei dumneavoastra si puteti sa le folositi pe semineu, mobila, pe peretii intr-o singura culoare sau pe tavan.

   Oglinda vi se pare ca nu se mai potriveste gusturilor dumneavostra, decorati rama simpla cu mici mulaje de ipsos, unse

 • Tamplaria din aluminiu

  Tamplaria din aluminiuPierderile de caldura prin intermediul ferestrelor reprezinta aproximativ 25-30% din totalul pierderilor de caldura din locuintele nostre. Solutia cea mai buna pentru o cat mai buna izolare termica, este oferita de tamplaria din aluminiu cu geam termoizolant (termopan).
  Acestea sunt destul de costisitoare, dar costul se amortizeaza prin economiile facute pe seama incalzirii, deoarece tremopanul reduce substantial cheltuielile necesare pentru incalzire.
  Cele doua folii de geam vidate impreuna cu
 • Spoturi mobile

  Spoturi mobile

  Daca v-ati saturat de lumina pe care o da lustra si doriti ca aceasta sa fie orientata in functie de locul in care lucrati in camera, sau daca v-ati saturat de vechea lustra,  puteti apela la spoturi mobile, care sunt la moda, dar sunt si recomandate de designeri pentru anul 2007.

  Prin urmare sunt la moda, dar mai au un avantaj si acela ca sunt reglabile si lumina poate fi directionata exact pe masa

 • Decoratiuni interioare pentru Paste

  Decoratiuni interioare pentru Paste

  Sfanta sarbatoare Pascala aduce cu sine multe pregatiri gospodaresti, prepararea specialitatilor culinare dar si curatenia generala in casa si gradina. Pentru a schimba aspectul camerelor dumneavoastra, designerii va propun ca decoratiuni interioare pentru Paste, folosirea pernelor decorative, aranjamente florale facute chiar de dumneavostra, modificarea pozitionarii mobilei. Pentru geamuri se recomanda in acest an perdelele colorate sau cu diverse imprimeuri sau jaluzelele verticale colorate in tonuri calde, deschise, clasicele perdele albe fiind excluse

Pagini 1 2 3 4 5


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete