Ingradiente: 1 kg carne de pui, 1 Kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri pasta de tomate, 2-3 rosii, 3 catei de usturoi, marar, patrunjel, ulei, sare, piper
Mod de preparare: Carnea se va spala, curata si taia in bucati mici, dupa care se va pune la prajit intr-o cratita in care se afla ulei incins. Se va adauga ceapa taiata marunt si se va rumeni impreuna cu bucatile de pui.
Ikebana este arta aranjamentele florale în stil japonez, arta tablourilor vii. Florile sunt aranjate in vase dupa anumite tehnici si principii. Ikebana inseamna frumusete, gratie si simt estetic. Ikebana e concretizarea cultului pentru frumos al poporului japonez. Ikebana este aducerea vieţii vegetale la dimensiunile unei încăperi. Este o arta incarcata de simbol care a devenit o parte indispensabilă a interioarelor japoneze. Elementele florale dintr-un aranjament sunt puse în vază cu intenţia
Bucataria traditionala se bazeaza in general pe mancaruri bogate in grasimi. De multe ori carnea se pregateste prin prajire in mult ulei, se gateste cu multa ceapa, iar cele mai frecvente garnituri sunt ardeii iuti si muraturile. Stomacul si intestinele vor avea de suferit, boli precum gastritele cu hiperaciditate si colitele sunt din ce in ce mai frecvent intalnite. Schimbati-va regimul alimentar si incercati sa consumati cat mai mult carne
Cand caldura parca topeste totul in jur si oboseala dupa o zi de munca te rapune, nu-ti mai doresti decat sa ajungi cat mai repede acasa. Iar daca esti norocoasa si locuiesti la curte, gradina va reprezenta oaza ta de liniste. Asa ca o gradina ingrijita, plina de flori de toate soiurile te va binedispune imediat.
Dar cum poti avea o gradina frumoasa de primavara pana toamna tarziu. Pe langa faptul