• Pizza de cartofi

    Pizza de cartofi

    Daca vreti sa mancati o pizza si nu aveti timp sa iesiti in oras, sau aveti musafiri, iata o reteta foarte deliciosa si foarte rapida.

    Aluatul este modificat, deoarece nu este unul clasic : faina, apa calduta, drojdie, sare si zahar, ci contine cartofi.

    Se face aluatul din :

    1/2 Kg. cartofi ; 1 lingura de faina ; 2 oua ; 100 g. branza ; sare ;  piper ; si putin patrunjel.

    Mod de preparare:

  • Drob

    DrobIngrediente:
    Ficat, plamani, inima (de la un miel), o ceapa uscata, 2-3 legaturi de ceapa verde, 2 legaturi de patrunjel verde, 2 legaturi de marar verde, 6 oua, o cescuta ulei, pesmet, sare si piper dupa gust.
    Mod de preparare:
    Organele se spala si se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare. Dupa ce au fiert bine se scot si se lasa la racit.
  • Ultimele flori de toamna

    Ultimele flori de toamnaSfarsitul de toamna ne incanta ochiul prin multitudinea de culori care ne inconjoara la tot pasul. Putem obtine aranjamente florale ca o ultima stralucire de foc inainte de venirea zapezii. Chiar daca afara este din ce in ce mai frig, va mai puteti bucura de ultimele flori ale toamnei daca le veti planta in ghivece pe care sa le tineti in balcoane inchise. Iata cateva exemple de flori cu
  • Prajituri de post

    Prajituri de postPlacinta cu ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g margarina, 1 ceapa, foi de placinta, sare, piper Mod de preparare: Ciupercile se spala si se taie felii subtiri. Se pune intr-o cratita ulei la incins si se adauga ciupercile, ceapa taiata solzisori, sarea si piperul. Se lasa pe foc pana scade zeama si ingredientele sunt bine inabusite. Se pregateste o tava, se unge cu putina margarina, se tapeteaza cu
  • Retete de post

    Retete de postSarmale de post cu orez si stafide Ingrediente: varza murata, 6 linguri ulei, o lingura de bulion de rosii, 4-5 cepe, o ceasca de orez, 1-2 legaturi de patrunjel, 1-2 legaturi de marar, stafide, sare, piper. Se curata ceapa, se spala, si se taie marunt. Se pune ulei si apa intr-o cratita si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba. Se adauga ceapa taiata si se lasa pana
Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23