• Oua umplute

    Oua umplute

    Pentru a face niste oua umplute cu compozitie picanta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente : 5-6 oua, 2 galbenusuri, 1-2 linguri de mustar, 100 g de sunca, 1 castravete murat, 1/2 de gogosar, 100 g de ulei, sare si piper.

    Mod de preparare:

    Se fierb ouale tari, se racesc, dupa care se curata si se taie in lungime in 2. Se scoate galbenusul si se imparte in 2. O jumatate de

  • Amenajari interioare

    Amenajari interioare

    Pentru amenajari interioare reusite, noi va vom da cateva ponturi care va vor ajuta sa faceti cele mai potrivite alegeri. Sezonul amenajararilor interioare va incepe o data cu incalzirea vremii, si cum primavara este aproape, va trebui sa va luati din timp toate masurile pentru ca totul sa arate spectaculos.

    Geamurile si usile sunt primele care se schimba atunci cand reamenajati o incapere. Le puteti poteja pe tot parcursul lucrarilor

  • Aranjament din iedera

    Aranjament din iedera

    Cel mai mare atu al plantelor este acela ca ofera o senzatie de relaxare, de prospetime, de frumos. Daca in casa dumneavoastra nu exista nici o planta, sau daca aveti dar vreti sa obtineti un aranjament deosebit, va recomand o decoratiune din iedera. Este foarte usor de realizat, de intretinut si creeaza un mare efect.

    Marele avantaj al iederei, este acela ca poate sa stea la orice fereastra, indiferent in ce

  • Azalee sau Trandafirul muntilor

    Azalee sau Trandafirul muntilor

    Azaleea are denumirea stiintifica Rhododendron. Aceasta superba floare, dar pe deasupra pretentioasa, provine din sud-estul Asiei, mai exact din China si Japonia, unde climatul este foarte benefic pentru astfel de flori, verile neavand temperaturi foarte ridicate, iar iernile temperaturi foarte scazute.

    Mai este denumita Trandafirul muntilor, deoarece este intalnita in localitatile situate aproape de munte, acolo unde racoarea si umezeala ii sunt benefice.

    Azaleea este o planta sensibila la temperatura, temperatura recomandata este

  • Prajituri gustoase si foarte rapide !

    Prajituri gustoase si foarte rapide !

    SAVARINA

    Ingrediente : 12 oua, 12 linguri de zahar farin, 12 linguri de pesmet, 2 linguri de faina, 1 plic cu frisca, cateva bucati de ciocolata.

    Mod de preparare :

    Se freaca galbenusurile cu zaharul farin, pana se topeste zaharul. Separat se bat albusurile bine, iar apoi se toarna peste galbenusuri. Se presara cate o lingura de pesmet si cele 2 linguri de faina. Se tapeteaza o cratita, cu ulei si faina,

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23