Se apropie sarbatorile de Paste si asa cum spune traditia pe masa fiecaruia trebuie sa fie friptura de miel, oua rosii, drob, cozonac. Pentru cele care tin foarte mult la masa traditionala le voi propune o reteta pentru a prepara friptura de miel. Foarte multi apreciaza gustul deosebit al carnii de miel, asa ca va nimic nu poate fi mai bun decat o friptura de miel la tava.
Ingrediente:
Daca va confruntati cu probleme de genul fisuri ale tavanului sau daca tavanul dumneavoastra este mai vechi si s-a cojit sau v-au inundat vecinii si s-a facut o pata mare si urata va recomand tavanul fals, usor de aplicat si foarte la moda in casele mari.
In comert se gaseste tavanul fals sub forma de placute, de diferite marimi - 1 m sau chiar si mai mult, depinde de lungimea si
Cum este anotimpul renovarilor si casa trebuie sa arate bine si curata, iar in baie, bucatarie si pe holuri este recomandat sa aveti gresie, va propun cateva sfaturi pentru a monta corect gresia si pentru a nu fi nevoite/nevoiti sa o refaceti.
- In primul rand folositi acelasi tip de adeziv de la inceput pana la sfarsitul lucrarii.
- Nu preparati mult adeziv dintr-o data si prin urmare respectati cantitatile de pe prospect. Important
Am prezentat retete de oua umplute, de pasca, de drob, dar in randurile ce urmeaza va voi prezenta cateva aperitive pentru masa de Paste, aperitive care contin oua medalion, dar si saleuri cu branza.
OUA MEDALION
Ingrediente: 6 oua, 1 kg de cartofi, 300 g de costita (impanata), 300 g de castraveciori acri, 300 g de maioneza, mustar, piper, sare, salata verde si patrunjel.
Mod de pregatire:
Spalati bine cartofii si