Fiidca postul Pastelui a trecut va propun o mancare de conopida cu pui, foarte delicioasa si care nu necesita mult timp de pregatire.
Ingrediente:
- 1 pui mare, o conopida mai mare, 1-2 cepe, 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 2 linguri de smantana, patrunjel verde si sare si dupa preferinte, muraturi sau salata verde.
Mod de preparare:
Dupa ce puiul este curatat si transat, se prajeste cu
Se stie ca Pastele la romani, ca si Craciunul, este o sarbatoare care uneste familia si este un bun prilej de bucurie si veselie, pe de-o parte ca Isus Hristos a inviat, iar pe de alta parte ca pacatele noastre au fost iertate si incepem un nou ciclu al vietii.
In Duminica Invierii, obiceiul este ca oamenii sa se imbrace cu haine noi, semnificatie a primenirii trupului si a sufletului, si de
Sfanta sarbatoare Pascala aduce cu sine multe pregatiri gospodaresti, prepararea specialitatilor culinare dar si curatenia generala in casa si gradina. Pentru a schimba aspectul camerelor dumneavoastra, designerii va propun ca decoratiuni interioare pentru Paste, folosirea pernelor decorative, aranjamente florale facute chiar de dumneavostra, modificarea pozitionarii mobilei. Pentru geamuri se recomanda in acest an perdelele colorate sau cu diverse imprimeuri sau jaluzelele verticale colorate in tonuri calde, deschise, clasicele perdele albe fiind excluse
Pentru a-i impresiona pe cei care i-ati invitat la masa pascala, va propunem cateva prajituri pentru masa de Paste, usor si rapid de facut, foarte gustoase si cu ingrediente pe care le puteti usor procura: placinta cu nuca de cocos, prajitura olandeza, prajitura cu glazura de ciocolata.
Placinta cu nuca de cocos
Ingrediente: 1 cana smantana, 1 lingurita de zahar, 1/2 de lingurita de vanilie, 1 albus batut spuma, 1/2 cana