• Waffe cu ciocolata

    Waffe cu ciocolata

    Pentru acest week-end va propun o reteta delicioasa, waffe cu ciocolata pentru care va trebuie forme in care sa turnati compozitia.

    Ingrediente:

    1 cana de faina, 1 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita de scortisoara, 2 oua intregi batute si 2 albusuri batute spuma, 1 cana smantana, 50 g ciocolata amaruie topita si 6 linguri zahar.

    Mod de preparare: Amestecati faina, praful de copt, scortisoara si sarea. Adaugati

  • Lamaia

    Lamaia

    Lamaia are foarte multe utilitati, nu numai la mancaruri, regimuri si diete, dar si in a scoate diverse pete si pentru albirea anumitor legume, astfel:

    - Inainte de a stoarce lamaia, tineti-o, un minut - doua, intr-un vas cu apa fierbinte si veti obtine o cantitate foarte mare de zeama. Adaugand in apa de fiert o lingurita de zeama de lamaie, cartofii decojiti sau conopida se albesc.

    - Adaugati in apa

  • Muraya

    Muraya

    Muraya este o planta care poate fi tinuta si in casa, creste sub forma unui arbust foarte ramificat, cu inaltimea de 50-60cm, si este o floare mai putin cunoscuta la noi. Aceasta planta se inrudeste cu citricele.

    Tulpina este lemnoasa si albicioasa si frunzele sunt mici, ovale si lucioase, de un verde inchis. Este una dintre plantele care nu necesita taieri de corectare, pentru ca se ramifica foarte mult, iar lastarii sunt

  • Spoturi mobile

    Spoturi mobile

    Daca v-ati saturat de lumina pe care o da lustra si doriti ca aceasta sa fie orientata in functie de locul in care lucrati in camera, sau daca v-ati saturat de vechea lustra,  puteti apela la spoturi mobile, care sunt la moda, dar sunt si recomandate de designeri pentru anul 2007.

    Prin urmare sunt la moda, dar mai au un avantaj si acela ca sunt reglabile si lumina poate fi directionata exact pe masa

  • Preparate din oua

    Preparate din oua

    In randurile care urmeaza va voi prezenta cateva preparate din oua, deoarece se stie faptul ca oul este alimentul cel mai complex, dar si cel mai economic si cel mai la indemana, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa noastra. Dar trebuie sa stiti ca nu este recomandat mai mult de 3 oua pe saptamana.

    Prajite - Topiti o lingura de unt sau margarina intr-o tigaie. Spargeti fiecare ou si puneti

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23