Ce nu tebuie sa faceti la un interviu!

Ce nu tebuie sa faceti la un interviu! Nu intarziati! Daca nu ajungeti la timp pentru interviu, de ce ar avea cineva incredere in dumneavoastra ca veti veni la timp la serviciu, odata ce veti fi angajata?

Nu sositi nepregatita! Daca intr-adevar va doriti un job la o firma, trebuie sa stiti cat mai mult posibil despre postul respectiv si depre firma respectiva INAINTE de a merge la interviu.

Nu veniti imbracata necorespunzator! O tinuta inadecvata arata ca nu v-ati pregatit pentru interviu si nici nu v-ati interesat care e codul de conduita al companiei.

Nu vorbiti prea mult! Fiecare recrutor isi doreste un candidat care sa vorbeasca si sa puna intrebari. Dar ascultatul e la fel de important. Asa ca asigurati-va ca deschideti urechile mai mult decat gura.

Nu vorbiti prea putin! Frica de a vorbi prea mult nu trebuie sa va retina de la a vorbi indeajuns. Chiar daca nu sunteti o vorbareata naturala, trebuie sa puneti o serie de intrebari pertinente si sa incercati sa discutati cu angajatorulul intr-o maniera profesionista.

Nu vorbiti la mobil! Aproape ca nu exista situatie in care sa nu puteti sa va inchideti mobilul pentru 30 de minute.

Nu va purtati aroganta sau prea increzatoare! Companiile isi doresc oameni "de echipa", nu persoane egocentrice care nu accepta critica sau nu pot lucra cu colegii.

Nu barfiti fostul loc de munca! E mai bine sa nu povestiti situatii neplacute din fosta activitate. Mai bine concentrati-va pe realizarile si responsabilitatile avute.

Nu criticati firma sau unul dintre angajatii ei! Indiferent despre ce probleme sau scandaluri ati citit in presa sau ati auzit la televizor, nu discutat despre ele. Daca sunteti intrebat sau rugat sa le comentati fiti diplomat si oferiti raspunsuri orientate spre solutii.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Patru pasi pentru a avea o piele frumoasa
  Patru pasi pentru a avea o piele frumoasa

  Piele are nevoie de o ingrijire atenta in orice anotimp. Trebuie sa stiti ce tip de

 • Tunsori
  Tunsori

  Cele mai la moda tunsori pentru acest an si in special pentru aceasta vara sunt tunsorile

 • Ce analize trebuie facute inainte de a ramane insarcinata
  Ce analize trebuie facute inainte de a ramane insarcinata Ce analize trebuie facute inainte de a ramane insarcinata este cea mai frecventa intrebare a
 • Traditii de Paste
  Traditii de Paste

  Pastele este sarbatoarea crestin-ortodoxa care anunta Invierea Domnului Isus Hristos, biruinta omenirii, triumful asupra suferintei si

 • Patrunjelul
  Patrunjelul

  Foarte putine persoane cunosc faptul ca patrunjelul este o planta terapeutica. Patrunjelul este un excelent stimulator

 • Rochii de mireasa
  Rochii de mireasa

  Pentru fiecate dintre noi, nunta este un eveniment extrem de important. Daca este sau nu cel