Cautati-va un job accesand internet-ul!

Cautati-va un job accesand internet-ul!

Cautati-va un job prin internet daca v-ati plictisit de actualul loc de munca si sunteti in cautarea unuia nou. Cel mai facil si mai la indemana este accesarea site-urilor de cariera.

 Majoritatea acestor site-uri va ofera sfaturi utile cu privire la modul de desfasurare a unui interviu, intocmirea CV-ului, negocierea salariului, ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti la un interviu, precum si cum ar trebui sa va imbracati, sa va aranjati si sa va comportanti la un interviu.

Toate aceste informatii va sunt accesibile doar accesand internetul, chiar si din fotoliul de acasa sau de la birou.

In trecut, sa cauti un loc de munca, insemna sa rasfoiesti foarte multe pagini de ziare si sa dai nenumarate telefoane pentru a afla detalii despre firma sau despre postul vizat.

Intre timp lucrurile au evoluat si au din ce in ce mai mare cautare site-urile web care ofera joburi si informatii utile despre cum iti poti gasi un loc de munca mai bun, din toate punctele de vedere, conditii, salariu, colectiv.

Analistii economici precizeaza ca dezvoltarea economica in tarile in care populatia are acces la internet se datoreaza intr-o proportie destul de mare, existentei acestor site-uri de cariere.

Insa exista si parti negative si acestea il priveste pe candidatul la un post, un studiu realizat pe internet aratand ca unul din cinci candidati se prezinta la un interviu in necunostiinta de cauza, fara a avea o idee clara despre ce anume presupune jobul pentru care aplica sau despre istoricul companiei angajatoare.

Este foarte important sa accesati site-ul web al companiei pentru a vedea informatiile necesare despre postul oferit sau sa cititi brosura de prezentare a firmei respective. Lipsa acestor informatii va va pune intr-o situatie neplacuta la interviu, fiidca fie nu veti intelege despre ce anume vorbeste intervievatorul, fie va va pune intrebari irelevante.

Si pentru a mentine interesul angajatorului este bine sa fiti pregatiti cu una sau doua intrebari referitoare la companie, intrebari care sa arate faptul ca v-ati pregatit pentru interviul respectiv si ca ati acordat un minim de timp pregatirii acestei intalniri, pe scurt sa aratati ca sunteti informati, motivati si interesati de postul respectiv.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Waffe cu ciocolata
  Waffe cu ciocolata

  Pentru acest week-end va propun o reteta delicioasa, waffe cu ciocolata pentru care va trebuie forme

 • Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii
  Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii Se stie faptul ca vitamina C o substanta impotriva imbatranirii este considerata regina vitaminelor pentru piele,
 • Budapesta
  Budapesta

  Calatoriile ocupa un loc important printre pasiunile tinerilor, dar si a persoanelor care doresc sa vada

 • Par suplu, fara varfuri despicate
  Par suplu, fara varfuri despicate Ingrijirea speciala a parului in perioadele cu temperaturi extreme, cum sunt cele din timpul iernii si
 • Trandafirul japonez
  Trandafirul japonez

  Trandafirul japonez, sau Camellia japonica, este un arbust originar din Tara Sorelui Rasare si a fost

 • Tratamente cu alge pentru slabit
  Tratamente cu alge pentru slabit

  Aceste tratamente cu alge pentru slabit au efecte spectaculoase impotriva celulitei. Algele (rosii, brune, verzi, albastre)Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete