• Scrisoare de intentie

  Scrisoare de intentieAtunci cand trimiteti un CV catre un angajator este de preferat sa atasati si o scrisoare de intentie. O scrisoare de intentie este de fapt un prim pas in relationarea cu posibilul angajator, dandu-va posibilitatea sa va manifestati interesul pentru locul de munca respectiv si totodata sa atrageti atentia asupra pregatirii dumneavoastra profesionale.
  Mai jos aveti un model de scrisoare de intentie:
  Cunostintele si experienta dobandita pana acum ma indreptatesc sa
 • Model CV European

  Model CV EuropeanModelul pe care ti-l prezentam este un CV european cel mai cerut de catre angajatori datorita complexitatii sale.
  Pentru a avea succes la angajare ai nevoie de un CV bine realizat care sa te puna in valoare. Fiecarei rubrici trebuie sa-i acorzi multa atentie pentru a evidentia atat studiile  cat si  experienta la un alt loc de munca pe o pozitie asemanatoare, dar si aptitunile, calitatile personale.
  Acest model este
 • Cautati-va un job accesand internet-ul!

  Cautati-va un job accesand internet-ul!

  Cautati-va un job prin internet daca v-ati plictisit de actualul loc de munca si sunteti in cautarea unuia nou. Cel mai facil si mai la indemana este accesarea site-urilor de cariera.

   Majoritatea acestor site-uri va ofera sfaturi utile cu privire la modul de desfasurare a unui interviu, intocmirea CV-ului, negocierea salariului, ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti la un interviu, precum si cum ar trebui sa va

 • Documentele necesare la un interviu

  Documentele necesare la un interviu

  In majoritatea articolelor vi s-a spus ce sa nu faceti la un interviu, cum trebuie sa va imbracati, sa va purtati si sa vorbiti, dar nu vi s-a spus care sunt documentele necesare la un interviu si in randurile care urmeaza va voi enumera documentele importante pe care nu ar trebui sa le uitati.

  Documentele necesare pentru un interviu:

  - buletinul;

  - CV-ul - unele institutii prefera si poza lipita pe cv;

 • Training-ul

  Training-ul

  In drumul spre o cariera de succes apelezi la diferite cursuri de limbi straine, operare calculator, programare sau apelezi la training-ul in diferite domenii de specializare.

  Training-ul provine din limba engleza - a antrena, a invata, a educa, a pregati - si reprezinta un program de pregatire ce-ti vine in ajutor pentru o cariera de succes, imbunatatindu-ti calitatile "soft-skills-urile".

  Training-urile le poti face cu un trainer independent sau la o companie specializata

Pagini 1 2


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete