Voluntariat

Voluntariat

Cand spui voluntariat, te gandesti la o munca in care  din punct de vedere material nu castigi nimic, si care reprezinta un punct de plecare pentru gasirea unui job bun sau pentru dezvoltarea carierei. Voluntariatul a inceput sa fie apreciat si in Romania, ca o experienta de lucru, umana, valoroasa, care iti poate aduce puncte in plus la angajare.

Are foarte multe avantaje, iti permite sa lucrezi cu oameni generosi si deosebiti, care stiu ce fac si care vor sa impartaseasca si altora cunostiintele lor. Poti sa-ti descoperi o vocatie si voluntariatul poate reprezenta inceputul unei cariere de succes intr-o organizatie neguvernamentala sau poti primi burse in strainatate.

Munca unui voluntar este diversa, de la completat chestionare pe strada, introdus date pe calculator, centralizari, pana la a redacta o revista a presei sau rapoarte de cercetare, sau a face activitati educative, terapeutice, de consiliere, juridica sau psihologica, in functie de domeniul organizatiei.

Voluntariatul, ca o concluzie sau ca un sfat, il faci pentru ca vrei sa-i ajuti  pe cei din jur, pe cei nevoiasi, pe cei saraci, singuri sau bolnavi, de la copii, tineri , pana la batrani. Voluntariatul inseamna sa dai o mana de ajutor, dar sa si inveti sa primesti sfaturi, sa fii disciplinat in ceea ce faci si sa pui multa pasiune.

Prin urmare, voluntariatul nu se face pentru toata viata insa poate fi o rampa de lansare in cariera voastra. 

Comentarii

  • 1 1
    alina
    asi dori sa intru ca voluntariat,va sa imi spuneti cum asi putea ?va multumesc

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete