Relatiile la locul de munca

Relatiile la locul de munca

A lucra intr-un colectiv in care armonia si intelegerea sunt atributele de baza, este cat se poate de frumos. Dar acest caz ar fi unul ideal. Nu de putine ori se intampla, ca dupa incordarea unei zile pline, sa izbucneasca certuri si conflicte. Nu este cazul sa intri intr-o astfel de situatie cu unul sau chiar mai multi colegi. Nu vei mai putea avea performantele dorite si starile de nervozitate iti pot afecta sanatatea.

Chiar daca esti suparata pe buna dreptate pe unul dintre colegii tai, incearca sa-l eviti pe cat cu putinta si continua sa ai o relatie strict profesionala cu el. Faptul ca lucrezi intr-o echipa, iti impune o conduita care presupune mai intai de toate o buna intelegere cu toti cei cu care cooperezi. In cazul in care iti place foarte tare ceea ce faci, e foarte important sa-ti mentii locul de munca si sa avansezi in cariera ta. Daca vor aparea discutii, te vei gandi in prima faza sa-ti schimbi serviciul. Nu trebuie sa renunti asa de usor la ceea ce-ti palce. Cariera pentru care ai muncit atat de mult, nu trebuie sa se incheie in momentul in care au aparut conflictele.

O discutie cat se poate de sincera cu acel coleg/colega poate lamuri multe lucruri. Cel mai bine ar fi daca se va ajunge la o intelegere. De fapt, discutia ta spre asta se va indrepta: incercarea de a atenua relatia tensionata pe care ai avut-o pana acum.

Se poate ajunge ca un coleg de serviciu sa-ti devina cel mai bun prieten. O prietenie sincera va fi tot timpul binevenita. Dar atunci cand esti noua, ai grija cu cine te imprietenesti si mai ales ce discutii porti cu el/ea. Pot fi asa-zisii "prieteni", care de cele mai multe ori au un scop precis: dupa ce-ti castiga increderea, incep sa te sape, pentru a fi vazuti cat mai bine in ochii sefilor. Nu cred ca e cazul sa-ti vorbesti de rau nici un alt coleg si mai ales sefii. Fa-ti treaba si lasa nemultumirile la o parte. Te vei putea confesa familiei.

Povestile de dragoste la locul de munca au fost si vor ramane de actualitate. Pe langa faptul ca va veti putea vedea toata ziua, vei intelege mai bine problemele cu care se confrunta partenerul tau la serviciu. Zilele de munca vor trece intr-un mod mai placut, atunci cand jumatatea ta este langa tine. Nu sunt de acord cu faptul ca daca esti tot timpul cu persoana iubita, va incepe sa se instaleze monotonia. O iubire adevarata nu se consuma niciodata.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete