Meserii banoase

Meserii banoase

In momentul de fata economia romaneasca este intr-o continuua miscare, ce tinde cu pasi repezi catre economia Uniunii Europene. Ca mai avem mult de munca, asta este un lucru deja stiut. Cert este ca lucrurile au inceput sa se miste si la noi. Tinerii sunt interesati din ce in ce mai mult, de job-uri care sa le poate oferi atat un mediu dinamic, pentru a-si putea pune in evidenta calitatile, dar si o siguranta financiara.

Sunt forte cautate locurile de munca in zona fondurilor de investitii, a marketingului, a leasing-ului imobiliar si cele din domeniul IT. Asta si pentru ca sunt cele mai bine platite. Nu prea se mai face in ziua de astazi munca voluntara. Asa ca banii, chiar daca multi nu recunosc, sunt foarte importanti. Si pe buna dreptate. Daca ai urmat o facultate si meseria ta de baza este foarte cautata nu cred ca se mai pune intrebarea daca vrei intr-adevar sa lucrezi in acel domeniu sau daca vrei sa urmezi altceva? Sunt putini cei care renunta la o meserie destul de apreciata pe piata locurilor de munca, pentru a face altceva doar dintr-o mare pasiune. Acestia merita tot respectul, insa ar fi bine sa fim mai practici si sa alegem ceva care se cere in momentul de fata.

Asa cum am spus in domeniul IT se castiga bine, dar in ultima perioada cerintele sunt mult mai stricte. Se cauta specialisti pe anumite segmente. Si problema specialistilor se pune si in celelalte domenii cm ar fi cel managerial. Se cauta directori in vanzari, directori de resurse umane, directori financiari. La mare cautare sunt si posturile din domeniul financiar-bancar si cele din domeniul financiar-contabil.

Cum in ultimul timp piata imobiliara a explodat se cauta specialisti in domeniul leasing-ului imobiliar, in cel al evaluarii imobiliare. Agentiile imobiliare se dezvolta foarte bine iar comisioanele pe care le percep nu sunt deloc de neglijat. Asa ca meseria de agent imobiliar este bine platita si nu e grea deloc.

Comentarii

  • 4 2
    Flori
    Si ce facultate sau studii pot urma ca sa devin agent imobiliar?

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete