Meserii banoase

Meserii banoase

In momentul de fata economia romaneasca este intr-o continuua miscare, ce tinde cu pasi repezi catre economia Uniunii Europene. Ca mai avem mult de munca, asta este un lucru deja stiut. Cert este ca lucrurile au inceput sa se miste si la noi. Tinerii sunt interesati din ce in ce mai mult, de job-uri care sa le poate oferi atat un mediu dinamic, pentru a-si putea pune in evidenta calitatile, dar si o siguranta financiara.

Sunt forte cautate locurile de munca in zona fondurilor de investitii, a marketingului, a leasing-ului imobiliar si cele din domeniul IT. Asta si pentru ca sunt cele mai bine platite. Nu prea se mai face in ziua de astazi munca voluntara. Asa ca banii, chiar daca multi nu recunosc, sunt foarte importanti. Si pe buna dreptate. Daca ai urmat o facultate si meseria ta de baza este foarte cautata nu cred ca se mai pune intrebarea daca vrei intr-adevar sa lucrezi in acel domeniu sau daca vrei sa urmezi altceva? Sunt putini cei care renunta la o meserie destul de apreciata pe piata locurilor de munca, pentru a face altceva doar dintr-o mare pasiune. Acestia merita tot respectul, insa ar fi bine sa fim mai practici si sa alegem ceva care se cere in momentul de fata.

Asa cum am spus in domeniul IT se castiga bine, dar in ultima perioada cerintele sunt mult mai stricte. Se cauta specialisti pe anumite segmente. Si problema specialistilor se pune si in celelalte domenii cm ar fi cel managerial. Se cauta directori in vanzari, directori de resurse umane, directori financiari. La mare cautare sunt si posturile din domeniul financiar-bancar si cele din domeniul financiar-contabil.

Cum in ultimul timp piata imobiliara a explodat se cauta specialisti in domeniul leasing-ului imobiliar, in cel al evaluarii imobiliare. Agentiile imobiliare se dezvolta foarte bine iar comisioanele pe care le percep nu sunt deloc de neglijat. Asa ca meseria de agent imobiliar este bine platita si nu e grea deloc.

Comentarii

 • 4 2
  Flori
  Si ce facultate sau studii pot urma ca sa devin agent imobiliar?

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFeminin

 • Tratamente corporale
  Tratamente corporale

  Cele mai complete tratamente corporale, pentru slabire si pentru tonifierea corpului, sunt cele pe baza de

 • Surprinde-l de 8 Martie!
  Surprinde-l de 8 Martie!

  De 8 Martie, de ziua noastra, ar trebui sa fim rasfatate, sa primim flori si  cadouri

 • Tarte cu fructe
  Tarte cu fructe Aluatul: 300 g faina, 200g unt, 2 oua, 125 g zahar, sare. Crema: 500 ml lapte,
 • Michael Jackson revine !
  Michael Jackson revine !

  Dupa tot scandalul ivit in jurul molestarii unor minori, Michael Jackson a revenit in America dupa un

 • Relaxeaza-te cu arome mediteraneene
  Relaxeaza-te cu arome mediteraneene

  Plantele si fructele din zona Marii Mediteraneene sunt un adevarat rasfat pentru intreg organismul prin bogatia in

 • Cum imi pensez sprancenele?
  Cum imi pensez sprancenele?

  "Cum sa imi pensez sprancenele?", este o intrebare foarte frecventa, deoarece femeile vor sa isi puna