• E-banking

  E-bankingE-banking reprezinta transferul electronic de bani, indiferent de locul in care va aflati: la serviciu, acasa sau in concediu. Exista trei tipuri de servicii bancare electronice: internet banking, home banking si mobile banking, platile putand fi efectuate cu ajutorul unui computer sau a unui telefon mobil. Primul tip de serviciu bancar electronic este internet banking, care reprezinta cel mai simplu mod de a va verifica contul bancar si banii, din
 • Cautati-va un job accesand internet-ul!

  Cautati-va un job accesand internet-ul!

  Cautati-va un job prin internet daca v-ati plictisit de actualul loc de munca si sunteti in cautarea unuia nou. Cel mai facil si mai la indemana este accesarea site-urilor de cariera.

   Majoritatea acestor site-uri va ofera sfaturi utile cu privire la modul de desfasurare a unui interviu, intocmirea CV-ului, negocierea salariului, ce trebuie sa faceti si ce trebuie sa nu faceti la un interviu, precum si cum ar trebui sa va

 • Documentele necesare la un interviu

  Documentele necesare la un interviu

  In majoritatea articolelor vi s-a spus ce sa nu faceti la un interviu, cum trebuie sa va imbracati, sa va purtati si sa vorbiti, dar nu vi s-a spus care sunt documentele necesare la un interviu si in randurile care urmeaza va voi enumera documentele importante pe care nu ar trebui sa le uitati.

  Documentele necesare pentru un interviu:

  - buletinul;

  - CV-ul - unele institutii prefera si poza lipita pe cv;

 • Training-ul

  Training-ul

  In drumul spre o cariera de succes apelezi la diferite cursuri de limbi straine, operare calculator, programare sau apelezi la training-ul in diferite domenii de specializare.

  Training-ul provine din limba engleza - a antrena, a invata, a educa, a pregati - si reprezinta un program de pregatire ce-ti vine in ajutor pentru o cariera de succes, imbunatatindu-ti calitatile "soft-skills-urile".

  Training-urile le poti face cu un trainer independent sau la o companie specializata

 • 10 pasi cheie pentru un interviu

  10 pasi cheie pentru un interviu

  In randurile care urmeaza va voi prezenta 10 pasi cheie pentru un interviu, care ar trebui sa va ajute in incheirea cu succes a unui interviu si trecerea la nivelul urmator, eventual un al doilea interviu sau chiar angajarea.

  1. Inainte de interviu informati-va despre firma si despre postul pentru care ati aplicat Cv-ul.

  2. Sa va cunoasteti bine cariera  si realizarile. Discursul trebuie sa fie coerent cu CV-ul (ce spuneti

Pagini 1 2 3 4 5


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete