• Isofix

  IsofixIsofix reprezinta un sistem de fixare sigura si foarte usor de manevrat a scaunului copilului in vechicul, ce a fost propus in 1990 ca un sistem standard, pentru a reduce riscul accidentarii celor mici, in masina. Scaunul este fixat de caroseria masinii cu ajutorul unor sine si poate fi instalat sau dezinstalat foarte repede, ultima metoda facandu-se prin apasarea unui buton atasat scaunului.

  Sistemul Isofix ofera o buna protectie
 • Sterilizator Avent

  Sterilizator Avent

  Sterilizator Avent este un produs electric care sterilizeaza 6 biberoane si accesoriile acestora: tetine, inele de atasare, discuri de sigilare si capace, in maxim 15 minute, fiind foarte practic si necesar tuturor mamicilor. 

  Sterilizarea are loc natural, prin aburi, acest lucru prevenind aparitia tulburarilor digestive, este foarte rapida, sigura si eficienta.

  Trebuie sa stiti ca dispunerea recipientelor si sistemul de stocare a accesoriilor va confera siguranta unei sterilizari corecte.

  Acest sterilizator Avent contine

 • Cutiuta muzicala vol.3 si vol.4

  Cutiuta muzicala vol.3 si vol.4

  Cutiuta muzicala vol.3 si vol.4 continua seria "Cutiuta muzicala" care se bucura de un real succes si care sunt recomandate tinerilor parinti, pentru cei mici, indiferent daca acestia au cateva luni sau peste 1 an.

  Cutiuta muzicala vol.3 cuprinde 14 melodii interpretate de personalitati foarte cunoscute din industria muzicii, precum Loredana Groza, Malina Olinescu si Anca Turcasiu, sub bagheta orchestratorului Dan Stescu si indrumarea Lilianei Stefan:

    1.Vine, vine primavara          1:29

 • Lapte humana

  Lapte humana

  Laptele este cel mai hranitor aliment pentru cei mici, in special pentru sugari si pe piata noastra se gasesc diferite tipuri de lapte si firme care produc lapte pentru sugari, printre care si lapte humana, care este un lapte praf pentru sugari, pentru cei alergici, pentru sugarii de la 0 la 4 luni si peste 4 luni.

  Laptele humana contine substante nutritive foarte importante pentru nou nascut, precum proteinele care sunt in

 • Cutiuta muzicala vol.1 si vol.2

  Cutiuta muzicala vol.1 si vol.2

  "Cutiuta muzicala" este o serie de CD-uri pentru cei mici, produse de casa de discuri Mediapro Music, care a ajuns la al saselea album. In acest articol va voi prezenta Cutiuta muzicala vol.1 si vol.2, primele doua albume care au avut un mare succes in randul celor mici, dar si al celor mai mari.

  "Cutiuta muzicala vol.1" cuprinde 14 melodii si pe acest album vezi auzi interpretand voci cunoscute precum Dan Bitman, Malina

Pagini 1 2 3 4 5 6 7


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete