Brothers Grimm (Fratii Grimm)

Brothers Grimm (Fratii Grimm)

Brothers Grimm (Fratii Grimm) este un film fantastic, regizat de Terry Gilliam si ii are in distributie pe Heath Ledger, Matt Damon, Monica Bellucci si Jonathan Pryce.

Filmul a fost nominalizat la premiul "Leul de Aur", in cadrul celei de a 62-a editie a Festivalului de la Venetia din 2005.

 Actiunea se petrece in secolul XIX, in Germania, care este invadata de trupele armatei napoleoniene. Fratii Grimm: Jacob (Heth Ledger) si Wilhelm (Matt Damon) incearca sa-si castige existenta prezentandu-se localnicilor superstitiosi ca vanatori de vrajitoare si pentru o suma potrivita, cei doi sunt dispusi sa omoare orice demon sau monstru.

Planul lor da roade, pana cand conducerea franceza le solicita ajutorul, ei trebuind sa rezolve un mister, prvind disparitia unor copii langa o padure, ce era considerata fermecata, da ca nu, vor fi torturati si ucisi.

Ei vor intra in aceasta padure, chiar daca nu au habar ce sa faca si se vor intalni cu personajele cu care scriitorii Grimm ne-a incantat copilaria: Scufita Rosie, Frumoasa din Padurea Adormita, Cenusareasa, Hansel si Gratel, Regina Oglinzii, interpretata de Monica Bellucci, care incearca sa gaseasca secretul tineretii fara de moarte.

Cu acest film, celebrul regozor Terry Gilliam, se intoarce in lumea cinematografului, dupa o pauza de aproape sapte ani. El este cunoscut pentru filmele de succes: Brazil, Armata celor 12 maimute, Regele Pescar.

Cu ajutorul talentului sau de regozor si cu actori foarte talentati, a incercat si a reusit sa-i prezinte pe cei doi farti Grimm, ca pe niste personaje coborate din povestile lor fantastice.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Winsor Pilates
  Winsor Pilates

  Winsor Pilates este un program de fitness pentru slabit care se bucura de un mare succes

 • LDL-colesterol si HDL-colesterol
  LDL-colesterol si HDL-colesterol

  LDL-colesterol si HDL-colesterol sunt denumirile tipurilor de colesterol, denumiri date dupa lipoproteina de care este legat,  lipoproteina

 • Ceaiuri pentru tuse
  Ceaiuri pentru tuse

  Tusea se poate trata cu ceaiuri din plante care contin substante active cu proprietati emoliente. Din

 • Cum sa te fardezi de nota 10!
  Cum sa te fardezi de nota 10! In acest articol iti voi spune cum sa te fardezi de nota 10. Pentru
 • Spoturi mobile
  Spoturi mobile

  Daca v-ati saturat de lumina pe care o da lustra si doriti ca aceasta sa fie

 • Blood Diamond
  Blood Diamond

  Drama Diamantul sangeriu (Blood Diamond), regizata de Edward Zwick (Ultimul Samurai),  se petrece in Sierra Leone