Golden Sands (Nisipurile de Aur)

Golden Sands (Nisipurile de Aur)

Golden Sands (Nisipurile de Aur) este o statiune aflata pe coasta bulgareasca de nord a Marii Negre, una dintre cele mai faimoase locatii de vacanta cunoscuta pentru plaja si nisipurile fine, ca aurul si este alaturata parcului national din Varna.

Aceasta statiune este localizata la 17 km de Varna, insa este legata de aceasta prin statiuni si vile care se intind ca o "panglica", fiind cea mai populara si faimoasa destinatie turistica, strangand turisti din toata lumea, precum Marea Britanie, Germania, Rusia, din centrul si estul Europei, Israel, Golful Persic precum si din alte tari.

"Nisipurile de Aur" sunt cunoscute pentru climatul favorabil, pentru privelistea uimitoare si nu in ultimul rand pentru preturile foarte atractive. Pe langa nisip si mare va puteti delecta ochii, vizitand pestera "Aladzha Monastery", care se afla la 3 km catre vest si care a fost pe timpul celui de Al Doilea Imperiu Bulgar un centru monahal de antichitati.

Statiunea este cunoscuta pentru cel mai fin nisip si este bogata in copaci vechi si parcuri cu peisaje relaxante. Insa atractiile principale le reprezinta izvoarele fierbinti de apa minerala si cascadele de pe "Podisul Frangen" care formeaza "Parcul Natural Zlatni Pyasatsi". 

Constructia acestei statiuni a inceput in 1957 si in aproximativ 2 decenii, acest loc a fost transformat intr-un complex modern de vacanta si pot spune ca unul dintre cele mai moderne statiuni cu peste 100 de hoteluri, numeroase vile, cladiri cu apartamente, cazinouri, restaurante, cluburi, centre spa, centre de cumparaturi si de distractii, precum si diferite facilitati sportive ca iahtingul si faimosul parc acvatic "Aquapolis".

Cuprinde si luxoasa statiune de vacanta "Club Riviera", precum si diferite vile ca: "Chaika", "Kabakum" si "Alen Mak" si istorica borna din vecinatate "Manastirea Aladzha".

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Coafuri in 2013 - tunsoarea bob
  Coafuri in 2013 - tunsoarea bob Printre cele mai in voga coafuri in 2013 se numara tunsoarea bob. Daca iti doresti o
 • Noutati cosmetice in decembrie
  Noutati cosmetice in decembrie

  Noutatile cosmetice din decembrie vin sa ne aduca arome si culori de sarbatoare, pentru a ne

 • Premiile Oscar
  Premiile Oscar

  Cea de-a 79-a editie a decernarii mult ravnitelor premii ale Academiei Americane de Film- Premiile Oscar, a avut

 • Exercitii pentru un abdomen plat
  Exercitii pentru un abdomen plat Pentru a avea un abdomen plat nu va trebuiesc decat 15-20 de minute in fiecare zi,
 • Gwen Stefani
  Gwen Stefani

  Gwen Renee Stefani s-a nascut pe 3 octombrie 1969 in Fullerton, California, Statele Unite si a

 • Training-ul
  Training-ul

  In drumul spre o cariera de succes apelezi la diferite cursuri de limbi straine, operare calculator,