Machiajul de seara primavara-vara 2007

Machiajul de seara primavara-vara 2007

Machiajul de seara pentru sezonul primavara-vara 2007,  este unul indraznet care va va pune in evidenta frumusetea si trebuie neaparat sa fie asortat la tinuta pe care o alegeti pentru evenimentele la care participati.

Pentru machiajul de seara, make-up artistii propun 2 modele care vor pune in evidenta ochii, accentuandu-i cu nuante provocatoare, folosind culori contrastante.

Primul model  - este cel in care pleoapa inferioara a ochiului va avea o culoare mai inchisa, fumurie, iar pleoapa superioara va fi machiata cu aceeasi gama de nuanta, dar mai deschisa. In interiorul pleoapei inferioare se va marca cu un creion negru sau tus.

Al doilea model - consta in folosire a 2 nuante diferite. Jumatate din pleoapa superioara si pleoapa inferioara spre coltul extern va fi machiat cu o culoare mai pronuntata: mov, verde sidefat, albastru, iar coltul intern va fi machiat  cu o alta nuanta, insa mai deschisa: alb, argintiu sau gri deschis sidefat.

Pentru ambele modele se va folosi un fond de ten luminos lichid si/ sau perle : roz, cafeniu, trandafiriu.

Doamnele vor folosi si un fard de obraz, iar fardurile vor fi in culori mai calde, sidefate, nu culori aprinse.

Pentru buze, doamnele vor folosi un ruj mat, pastel intens, se poate si mai indraznet, ca rosul, iar tinerele vor putea aplica si un gloss.

Pentru gene se va folosi un mascara negru, in cazul primului model de machiaj, iar pentru cel de-al doilea se poate folosi si un mascara in ton cu nuanta din coltul extern al pleoapei,adica mov, verde sau albastru.

Machiajul de seara al miresei va fi unul special, ca si evenimentul, folosindu-se farduri calde foarte sidefate. La fel si fardul de obraz sau perlele vor fi in nuante deschise si sidefate. Rujul va fi tot sidefat in nuante de roz - trandafiriu, cafeniu, maro si se va aplica si un strat de gloss transparent, sau chiar un gloss colorat, nuante un pic mai aprinse.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Pui cu fasole verde
  Pui cu fasole verde

  Ingradiente: 1 kg carne de pui, 1 Kg fasole verde, 2 cepe, 2 linguri pasta de

 • Texte pentru invitatii de nunta
  Texte pentru invitatii de nunta

  Va propropunem cateva texte pentru invitatii de nunta,  pentru ca, asa cum bine se stie, in

 • Gonartroza - cauzele aparitiei si tratamente
  Gonartroza - cauzele aparitiei si tratamente

  Gonartroza este una din formele reumatimului degenerativ. Boala reumatismala degenerativa, se mai numeste si artroza, si

 • Menopauza
  Menopauza

  Menopauza defineste perioada in care activitatea ovarelor intra in repaus. Menopauza nu trebuie confundata cu sindromul

 • Petting
  Petting

  Cuvantul petting, care inseamna preludiu, provine din limba engleza, "to pet", fiind echivalentul termenului a dezmierda.

 • Exercitiile Kegel
  Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948