Slabeste natural cu masajul anticelulitic!

Slabeste natural cu masajul anticelulitic! Masajul anticelulitic este una dintre cele mai bune variante de a ne modela corpul şi de a scăpa de coaja de portocală. Acest tip de masaj se efectuează local, in zonele afectate de celulită. Cel mai frecvent celulita apare pe şolduri, picioare, fese şi abdomen. In timpul procedurilor sunt folosite geluri speciale, creme, uleiuri esenţiale, care au efecte benefice asupra pielii şi care sporesc procesul de slăbire.
Cu ajutorul acestui masaj se stimulează elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sangelui. Masajul scade grosimea stratului adipos prin accentuarea lipolizei. Insă, trebuie să se aibă in vedere că masajul anti-celulitic nu este unul de relaxare, se acţionează insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulită, Cristina Bogdan medic homeopat.

Pentru masajul coapselor este indicată folosirea ambelor maini, cu una se intinde pielea şi cu cealaltă se aplică crema sau gelul anticelulitic. Se execută mişcarea ascendent de la genunghi pană la şold, apăsand uşor.

Pentru masajul feselor loţiunea anticelulitică se aplică prin mişcări ascendente şi prin impingerea pielii in sus. Mişcarea de frecare trebuie să fie una energică.

Masajul abdomenului presupune aplicarea loţiunii in sus, pană spre coaste. Apoi, se execută cu toată palma mişcări circulare asupra abdomenului. Pentru efectuarea corectă a acestui masaj pacientul trebuie să stea intins pe podea. In felul acesta se asigură o relaxare totală a muşchilor. De asemenea, masarea se va face de la dreapta spre stanga.

Pentru toate masajele anticelulitice este indicată folosirea unor geluri sau creme pe bază de piper, cafea, capsaicină, alge marine sau alte asemenea ingrediente recunoscute pentru efectul lor benefic in lupta cu celulita.

"Durata recomandată a unui astfel de masaj local este undeva intre 10 şi 20 de minute. Şi este foarte important ca la finalul fiecărei şedinţe de masaj să nu uităm să ne hidratăm. Fiecare pacient ar trebui să bea cat de multă apă poate,cu inghiţituri mici pentru a se asigura că işi hidratează din plin ţesuturile şi elimină toxinele", Cristina Bogdan medic homeopat.

Un produs foarte eficient pentru masajul anti-celulitic este gelul Chillishape. Gelul imbunătăţeşte fermitatea pielii, modelează conturul, inlătură celulita prin slăbire şi remodelare la nivel de coapse, burtă, şolduri şi fese. Extractul de chilli şi lavandă incălzesc zona tratată şi imbunătăţesc microcirculaţia sangvină in ţesuturile afectate.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Primavara-Vara 2006
  Primavara-Vara 2006

  Pentru sezonul primavara/vara 2006 cuvantul de ordine este feminitate. Incepand de la materiale si pana la

 • Herpes
  Herpes

  Numele de herpes este dat unor bolile infectioase, determinate de virusul herpetic, care se manifesta diferit

 • Alege ce ti se potriveste!
  Alege ce ti se potriveste!

  Un nou an, un nou sezon, prin urmare noi tentatii. Alege ce ti se potriveste si

 • Curăță petele de pe dinți fără vizite la dentist
  Curăță petele de pe dinți fără vizite la dentist Tocmai te-ai lăsat de fumat și te întrebi cum poți să cureți petele de pe dinți
 • Un zambet irezistibil
  Un zambet irezistibil

  Pentru un zambet irezistibil trebuie sa aveti grija ca dintii dumneavoastra sa fie in primul rand

 • Machiajul genelor
  Machiajul genelor

  Genele pline de volum dau privirii o stralucire aparte iar pentru a avea ochi bine conturati