Dinti albi si stralucitori in fiecare zi

Dinti albi si stralucitori in fiecare zi

Poti avea dinti albi si stralucitori daca folosesti o pasta de dinti speciala, care curata si in acelasi timp albeste dintii. Cu noua pasta de dinti Aquafresh White & Shine mentii aspectul sanatos al dintilor si ai un zambet irezistibil. Spre deosebire de alte produse cu proprietăţi de albire a dinţilor, Aquafresh White & Shine nu conţine agenţi chimici de albire, care pot afecta smalţul dinţilor. Albirea se face în modul cel mai natural cu putinţă, prin îndepărtarea cauzelor care duc la efectele inestetice ale unei igiene orale incorecte.

Formula sa inovatoare cu particulele ultra fine de siliciu ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene şi la netezirea imperfecţiunilor de pe suprafaţa dinţilor. Testele efectuate în laboratoarele specializate au arătat că periajul cu pasta de dinţi Aquafresh White & Shine conferă smalţului un aspect mult mai neted decât un periaj cu pastele de dinţi obişnuite.

În plus, pe lângă agenţii obişnuiţi de finisare, White & Shine conţine un agent special, ultra fin, de şlefuire a suprafeţelor pătate care dă un luciu deosebit dinţilor. Efectul de strălucire al dinţilor este amplificat de particulele minuscule de mică pe care Aquafresh White & Shine le conţine. Cu siguranţă nu vei trece neobservată cu noul tău zâmbet, alsolut irezistibil şi strălucitor.

Respiraţia proaspătă este asigurată de agenţii de curăţare în profunzime a dinţilor, care acţionează pe timp îndelungat prin dizolvare, şi de efectul imediat al agenţilor de finisare care îndepărtează placa bacteriană de pe suprafaţa dinţilor. Acţiunea delicată asupra dinţilor ţine departe problemele de sănătate a gingiilor care apar de obicei. Aroma uşor mentolată dă un gust plăcut pastei de dinţi, împrospătându-ţi în acelaşi timp respiraţia. Totul pentru ca tu să te simţi mai senzuală şi mai încrezătoare. Cu noul Aquafresh White & Shine vei zâmbi încontinuu, iar oglinda va fi prietena ta cea mai bună.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Abdominoplastia, solutia pentru pierderea rapida in greutate
  Abdominoplastia, solutia pentru pierderea rapida in greutate Abdominoplastia este una dintre interventiile chirurgicale estetice care ne vin in ajutor atunci cand mama natura
 • Oua vopsite
  Oua vopsite

  Ca si pasca, drobul, cozonacii si mielul, ouale trebuie sa fie prezente pe masa Pascala, insa

 • Flori de martisor
  Flori de martisor

  Puteti oferi flori de martisor frumos ornate, in ghivece, vaze sau cos.

  Puteti alege pentru un

 • Sedentarism
  Sedentarism De sedentarism sau lipsa de miscare sunt legate o serie de boli cum ar fi cele
 • Analiza cu laser PGD
   Analiza cu laser PGD Analiza cu laser PGD (Preimplantation genetic diagnosis) este o modalitate prin care cuplurile pot afla si
 • The Holiday
  The Holiday Filmul este o comedie romantica, numai buna de privit in preajma sarbatorilor. Actiunea se desfasoara in