Pastrati-va cat mai mult culoarea unghiilor!

Pastrati-va cat mai mult culoarea unghiilor!

De multe ori se intampla sa nu aplicam bine lacul de unghii, sau ca acesta sa se curete foarte repede. Ce e de facut? Nu trebuie decat sa invatati cateva trucuri care va vor ajuta sa aveti unghii frumoase si dupa ce aplicati oja.

Pentru inceput este bine ca unghiile sa fie perfect curate. Folositi un agent de curatare bland care sa nu afecteze structura unghiilor. Inainte de aplicarea ojei este indicat sa se foloseasca, intr-un singur strat subtire, un lac pentru protectia unghiilor. Abia dupa acesti primi pasi, se poate spune ca unghiile sunt pregatite pentru a putea fi date cu oja.

Aplicati doua trei straturi subtiri si in nici un caz un strat gros. Atunci cand stratul de oja este gros, aspectul unghiilor nu va fi deloc unul placut si acesta se va curata mult mai repede. Un factor important in aplicarea corecta a lacului este calitatea pensulei. E bine ca aceasta sa aiba perii uniformi si sa nu fie foarte groasa.

Dupa cele doua trei straturi de oja mai aplicati si un strat de lac transparent care va va proteja foarte bine culoarea si aceasta va dura mai mult.

Timpul necesar pentru o buna uscare este de cel putin 30 de minute. Orice activitate trebuie intrerupta pe toata aceasta perioada. Dupa trecearea celor 30 de minute introduceti unghiile intr-un vas cu apa rece. Acestea vor capata un aspect lucios si de durata.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Vine vara! Remodeleaza-ti silueta!
  Vine vara! Remodeleaza-ti silueta! Iti doresti ca hainele de asta vara sa vina perfect pe corpul tau? Te-ai ambitionat sa-ti
 • Transpiratie excesiva
  Transpiratie excesiva Prin transpiratie organismul elimina o serie de toxine si isi regleaza temperatura, mentandu-o constanta pentru buna
 • Nessebar
  Nessebar

  Nessebar este o alta statiune turistica din Bulgaria foarte cunoscuta si apreciata, situata in apropiere de

 • Rochii de ocazie
  Rochii de ocazie Alegeti rochii de ocazie care sa va reprezinte stilul si in care sa va simtiti bine.
 • Patlagina, un remediu la indemana oricui
  Patlagina, un remediu la indemana oricui

  Patlagina creste in toate regiunile tarii noastre. Denumita si platagina sau limba-oii, aceasta planta se intalneste

 • Machiaj perfect in 10 minute
  Machiaj perfect in 10 minute

  Dimineata esti tot timpul in criza de timp, asa ca un machiaj in 10 minute te