| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Nessy
Data înscrierii: 25/Sep/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Sep 25, 2009 4:46 pm Titlul subiectului: Jurnal catre un corp aproape perfect |
|
|
Buna fetelor Eu numar caloriile si in 4 luni am slabit 12 kg. Am 30 de ani, 1,62 inaltime si 62, 700 kg momentan. As vrea sa ajung la 55 de kg. Numara cineva de aici calorii?  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Oana
Data înscrierii: 21/Noi/2006 Mesaje: 203 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 07, 2009 8:17 pm Titlul subiectului: Re: Jurnal catre un corp aproape perfect |
|
|
| Nessy a scris: | Buna fetelor Eu numar caloriile si in 4 luni am slabit 12 kg. Am 30 de ani, 1,62 inaltime si 62, 700 kg momentan. As vrea sa ajung la 55 de kg. Numara cineva de aici calorii?  |
nu, dar ar trebui, m-am casatorit si asteptam sa slabesc, ca stres inaintea casatriei, ca emotii, ia te uite ca la mine s-a intamplat invers. La nunta am fost ok, aceleasi kg, dupa insa, am pus, si cred ca inca mai acumulez, insa nu am ambitie sa fac nimic. De-asta spun ca ar tb sa numar calorii. Succes tuturor celor ce vor sa slabeasca!  |
|
| Sus |
|
 |
Ruxy.nr.1
Data înscrierii: 10/Oct/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Sâm Oct 10, 2009 3:59 pm Titlul subiectului: Re: Jurnal catre un corp aproape perfect |
|
|
| Oana a scris: | | Nessy a scris: | Buna fetelor Eu numar caloriile si in 4 luni am slabit 12 kg. Am 30 de ani, 1,62 inaltime si 62, 700 kg momentan. As vrea sa ajung la 55 de kg. Numara cineva de aici calorii?  |
nu, dar ar trebui, m-am casatorit si asteptam sa slabesc, ca stres inaintea casatriei, ca emotii, ia te uite ca la mine s-a intamplat invers. La nunta am fost ok, aceleasi kg, dupa insa, am pus, si cred ca inca mai acumulez, insa nu am ambitie sa fac nimic. De-asta spun ca ar tb sa numar calorii. Succes tuturor celor ce vor sa slabeasca!  |
nu ai ambitie ??si dupa aia o sa te miri ca de ce isi face sotul tau alta iubita care e mai ingrijita si arata mult mai bine:))) _________________ "Imaginea ta face cat o mie de cuvinte!" |
|
| Sus |
|
 |
andlaura
Data înscrierii: 24/Feb/2010 Mesaje: 4 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Joi Apr 22, 2010 2:42 pm Titlul subiectului: Re: Jurnal catre un corp aproape perfect |
|
|
[quote="Nessy"]Buna fetelor :D Eu numar caloriile si in 4 luni am slabit 12 kg. Am 30 de ani, 1,62 inaltime si 62, 700 kg momentan. As vrea sa ajung la 55 de kg. Numara cineva de aici calorii? :?:[/quote]
Eu imi numar numarul de calorii zilnic. Si am gasit un program online pe Caloripedia.ro, unde imi stochez toate alimentele.
Am un jurnal de calorii de mai bine de 3 luni de zile. Uneori cand vad ce am scris acum ceva timp imi e rusine. Ma educ sa manac sanatos. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|