| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
nyko
Data înscrierii: 29/Mar/2009 Mesaje: 2 Locație: Roma-Italia
|
Trimis: Dum Mar 29, 2009 1:07 pm Titlul subiectului: Caderea parului |
|
|
| Imi cade foarte mult par,am incercat medicamente,solutii,sampoane,dar nu am nici un rezultat pozitiv.Stiu ca e normal sa cada parul,dar mie imi cade mult.Daca stie cineva vreun remediu va rog sa imi raspundeti.Multumesc mult :) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Oana
Data înscrierii: 21/Noi/2006 Mesaje: 203 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 03, 2009 6:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite eu am inceput cu un sampon de la favisan, il gasesti la plafar si nu e scump in jur de 10 lei, apoi am schimbat cu Alpecin cu complex de cafeina, sampon si tratament, acestea ajung pe la un 50 lei.
chiar a dat rezultate.
alta prietena de-a mea a avut rezultate de la stop chel, cam asa ceva se numeste, l-a gasit la cora. |
|
| Sus |
|
 |
krmen21
Data înscrierii: 03/Mar/2008 Mesaje: 772 Locație: braila
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu am luat eurovita pt unghii si par.e f bun,da rezultate optime.ideea este ca trebuie sa te gandesti de la ce a plecat aceasta cadere a parului.poate esti stresata,nu te alimentezi cum trebuie.. |
|
| Sus |
|
 |
atyna Vizitator
|
Trimis: Vin Ian 15, 2010 11:18 am Titlul subiectului: Tratament impotriva caderii parului |
|
|
Eu va recomand samponul medical Nanoguard de la Nanogen. Eu il folosesc si sunt foate multumita de el, dupa cateva saptamani de folosire deja mi s-a redus caderea parului.
Va las id-ul meu daca doriti mai multe informatii: oana_eu2009
Pupici |
|
| Sus |
|
 |
askloris Vizitator
|
Trimis: Lun Mai 03, 2010 9:29 pm Titlul subiectului: unt shea |
|
|
| eu folosesc unt de shea pur, nerafinat, ca si masca de par. pe langa faptul ca nu mai cade, este si mai sanatos, stralucitor. |
|
| Sus |
|
 |
LauraEla
Data înscrierii: 27/Mai/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Mai 27, 2010 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Lotiunea profesionala anti-caderea parului de la Keune, au si sampon profesional tot anticadere, sunt fff bune! Le comand online de pe profesionalcosmetics.ro |
|
| Sus |
|
 |
crissx63
Data înscrierii: 30/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Iun 04, 2010 8:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu folosesc Revita. E cel mai eficient sampon de pe piata care stimuleaza cresterea parului creat de cei de la DS Laboratories. Cred ca am incercat cca 6-7 tipuri de sampoane si doar acesta a functionat. _________________ Criss |
|
| Sus |
|
 |
x.laura60
Data înscrierii: 03/Noi/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Iun 04, 2010 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna criss,
Am auzit multe cuvinte de lauda despre acest sampon, dar nu stiu de unde sa il comand. Si eu am aceeasi problema ca si tine, dar eu nu am gasit leacul.
Te rog mult ajuta-ma !!!!! _________________ x.laura60 |
|
| Sus |
|
 |
miha_anya
Data înscrierii: 22/Iun/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iun 22, 2010 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
aici unde sunt eu acum am fost la un magazin de produse naturiste. si au unj consultant care mi-a prescris un tratament (si mie imi cadea parul fffff mult) - mi-a dat sampon de rozmarin cu care ma spal pe cap sa curat parul si scalpul. apoi il las sa se usuce vreo 10-15 min, pana nu mai e asa multa apa in el, este doar umed dupa care ma dau la radacina parului cu ulei de crin. stau cu el in cap 2 ore si pe urma ma spal iar cu samponul de rozmarin. in primele 2 sapt l-am folosit de 3 ori/sapt, apoi de 2 ori pe sapt. iar rezultatele sunt vizibile dupa prima sapt.
dar tratamentul asta a fost prescris dupa ce m-a intrebat ce fel de par am (uscat), daca am matreata (nu am). deci se da tratament in functie de tipul de par. |
|
| Sus |
|
 |
miha_anya
Data înscrierii: 22/Iun/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Iun 22, 2010 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
uleiul de ricin amestecat cu vit A este de asemenea foarte bun. cel putin pt parul meu a fost bun  |
|
| Sus |
|
 |
|