Taietei japonezi cu creveti

Taietei japonezi cu creveti

In randurile care urmeaza va propun taietei japonezi cu creveti, care se gasesc si in meniul restaurantelor tip fast food cu specific japonez. Este o reteta destul de rapida, avand in vedere ca se gateste in 20 de minute.

 Ingrediente:

- 250 g taietei japonezi sau taietei cu ou,

- 2 linguri sos de soia dietetic,

- un praf de sare,

- 1/2 lingurita zahar tos,

- 1 ceapa, curatata si taiata sferturi,

- 6 fire de ceapa verde, taiate segmente de 2,5 cm,

- o mana de fasole verde, fiarta,

- circa 25 creveti mici, fierti,

- 2 linguri ulei vegetal,

- 2 bucati piept de pui, taiate fasii,

- 2 ardei grasi rosii, taiati cuburi,

- 3 oua, batute,

- 2 linguri seminte de susan, rumenite.

Mod de preparere:

Intr-un vas mare plin cu apa clocotita fierbeti taiteii, conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgeti-i apoi de apa si treceti-i sub jet de apa rece. Intr-un bol puneti sosul de soia, sarea, zaharul si ceapa si amestecati. Apoi adaugati taiteii fierti, crevetii, fasolea si ceapa verde. Incingeti separat o tigaie mai adanga (recomandat de teflon) in care ati adaugat un strop de ulei, dupa care adaugati carnea si ardeiul si amestecati timp de 2 minute. Apoi adaugati teiteii si dupa 3 minute ouale. Amestecati pana se coaguleaza si serviti cu seminte de susan.





Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin