Legume cu cabanos

Legume cu cabanos

Daca doriti sa pregatiti ceva gustos pentru familie sau musafiri, puteti opta pentru legume cu cabanos, pentru 4 portii.

Pentru pregatire, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 300 g cabanos, 500 g ardei gras, galben si rosu (sau puteti opta doar pentru un fel), 250 g fasole fiarta, 200 g porumb fiert, 1/2 ceapa, 1 legatura marar sau patrunjel, 1 salata creata, 1 lingura ulei, 1 plic de supa instant (125 ml), sare, piper si 3 lingurite de cimbru.

Mod de preparare:

Spalati cabanosul, indepartati pielea si taiati-l feliute; curatati ceapa si tocati-o marunt; spalati verdeata si salata verde, scurgeti-le de apa si tocati-le marunt. Salata verde poate fi si rupta, in bucati mici. Ardeii se curata de samburi, se spala si se taie cubulete, porumbul doar se spala si se lasa la scurs.

Apoi incalziti uleiul circa 3 minute, dupa care prajiti carnaciorii. Scoateti-i si adaugati in tigaie, ceapa si verdeata, apoi ardeii si salata. Caliti-le 5 minute. Adaugati supa instant si putina sare, piper si cimbru.

Fierbeti timp de 40 de minute inabusit.

Dupa aceste minute, adugati fasolea, porumbul si carnaciorii si mai lasati pe foc inca 10 minute.

La sfarsit condimentati dupa gust.

Pofta buna !

 





Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin