• Tagliatelle cu somon afumat si sos pesto

    Tagliatelle cu somon afumat si sos pestoReteta tagliatelle cu somon afumat si sos pesto este simplu de facut si e foarte gustoasa. Daca sunteti mari consumatori de paste trebuie sa incercati aceasta reteta.Pastele ies la fel de bune daca inlocuiti somonul cu crevetii proaspeti. Pentru patru portii aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: - 400 g tagliatelle - 250 g somon afumat/500 g creveti proaspeti - 400 g broccoli (proaspat sau congelat) - 200 g masline
  • Tarta cu prune

    Tarta cu prune

    Vara e sezonul fructelor iar desertul pe care vi-l propun, tarta cu prune, va fi unul savuros si usor de preparat. Aveti nevoie de: 300g faina, 150 g unt, 100g zahar pudra, pentru aluat si 1 kg prune, 25 g migdale, 25g nuci, 3 linguri gris, 3 linguri zahar, 40 g unt.

    Aluatul se prepara foarte simplu: amestecati toate ingredientele pana se obtine o coca nu foarte tare. Tineti aluatul o

  • Bunatati dulci pentru Paste

    Bunatati dulci pentru Paste

    Pentru masa de Paste incercati noi retete de prajituri, sofisticate si care sa ii multumeasca pe toti cei dragi.

    Tort cu portocale

    Ingrediente: Pentru blat: 6 oua, 200 g zahar, 1 pachet zahar vanilat, 150 g faina, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare; Pentru crema: 1/2 kg portocale decojite, 6 foi gelatina, suc de portocale, 2 linguri gem de portocale, 500 ml frisca, 2 linguri miere, 2 linguri

  • Baclava si sarailie

    Baclava si sarailie

    In Postul Pastelui avem nevoie de mancaruri variate care sa ne faca sa trecem usor peste zilele de post. Prajiturile de post precum baclavaua si sarailiile sunt un deliciu pentru mesele de duminica in familie.

    Baclava

    Ingrediente: foi de placinta(2 pachete), margarina sau ulei, 500 g nuca macinata, 2 lingurite scortisoara;

    Pentru sirop: 2 cesti zahar, 2 cesti apa, 2 linguri miere, scortisoara;

    Se ia o tava, se aseaza foile (4 foi)

  • Rulouri cu spanac

    Rulouri cu spanac

    Rulourile cu spanac sunt gustoase si se prepara destul de usor. Spanacul se gaseste din belsug primavara si de aceea aceasta reteta e una care se potriveste de minune cu sezonul.

    Ingrediente: un pachet de foi, unt, 300g spanac oparit si bine scurs, 2 fire de ceapa verde, 1 ou, 200g cascaval, ulei, marar, patrunjel,  sare, piper.

    Foile gata facute se se ung fiecare cu unt si se aseaza una

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12